Pastis d'estiu

Ingredients

  • Pa de moltlle sense crosta
  • Maionesa
  • Tonyina
  • Pebrot vermell escalibat
  • Ous durs
  • Olives verdes farçides

Elaboració

En un motlle rectangular, i posem al fons una capa de pa, i posem una lleugera capa de maionesa, tonyina ben escorreguda del oli de la llauna, ou dur ratllat,tiretes de pebrot vermell i rodanxes d'olives.
Anem fen les capes(mes de 3 millor que no) acabem sempre amb capa de pa.
Posarem a la nevera unes hores (millor que posem un pes a damunt)
Abans de servir, el desmotllem, tapem amb maionesa i adornem amb olives etc.

10min

Notes

No he posat quantitats, tot depent del gran que es façi i si agrada amb mes o menys farçit.
Es un pastis que per sopars informals quede molt bo


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2817 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: