Amanida de gambes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500g de gambes cuites i pelades
- Enciams variats
- 100g de maionesa
- 2 cullarades de quétxup
- Mitja taronja
- 6 préssecs en almivar
- 1 llimona
- Conyac
- Ciboulette (cebolli)
6 racions
Elaboració
Barregeu la maionesa amb el quétxup,unes gotes de conyac i el suc de la taronja.
Escorreu bé els préssecs i talleu-los a trossets petits,que heu de barrega amb les gambes.
Talleu els enciams ben petits i poseu-los en copes o gots transparents.
Afegiu-hi les gambes amb el préssec al damunt i amaniu-lo amb la salsa rosa abans feta.
Decoreu-la amb la ciboulette tallada ben petita i unes rodanxes primes de llimona.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2592 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.