Cap de costella de porc amb carxofes
Ingredients
- 1 kg de costella que sigui carnosa
- 1/2 kg de carxofes
- 1 gra d'all
- 25 g d'ametlles torrades
- 1/2 litre de caldo
- 1 ceba grossa
- 300 g de tomàquets madurs
- 1 copa de vi ranci
- Oli, sal i pebre
4 racions
Elaboració
Posaren dins de la cassola les costelles tallades a trossos petits amb una mica d'oli, les salpebrem i les deixarem daurar. A mida que es van daurant, procureu no posar-ni cap de crua mentres n¡hi hagin que es couen.
Quan ja tenim tota la costella cuita, en el mateix oli, sofregirem la ceba molt picada i quan està daurada s'hi afegeix el vi ranci, el tomàquet ratllat i es deixa coure uns 10 minuts.
Ja tindrem el caldo a punt i passats els 10 minuts hi tornarem a posar la carn i el caldo. Netejar les carxofes i talleu-les a grills i les posarem a la cassola. Ho deixarem coure tot junt uns 35 a 45 minuts, quan comenci a bullir es tapa i es pot posar al forn.
Farem també una picada en el morter amb l'all i les ametlles fins que ens quedi una pasta.
Quan faltin 10 minuts per acabar la cocció hi afegirem la picada. Deixarem acabar la cocció. Es pot fer el dia abans, deixant per fer la cocció de la picada.
Es un menjar d'hivern.
1h 15min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3557 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.