Pollastre amb pinya
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre
- 2 cebes
- 1 copa de rom
- 1 llauna petita de pinya
- 50 grms. de llard de poc
- Sa
- Pebre
4 racions
Elaboració
Posar el pollastre sencer salpebrat a una cassola amb el llard de porc, quant estigui bastant daurat, afegim les cebes molt picades, deixem coure 5 minuts.
Calentar el rom afegir al pollastre i flambejem, despres afegim 4 cullerades del suc de la pinya, tapem la cassola i deixem a foc lent 30 minuts.
Passat el temps afegim les rodanxes de pinya i deixem al foc 5 minuts mes.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3552 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.