Bunyols de formatge
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Bunyols
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 300 grms. de formatge tendre
- 150 grms. de farina
- 1 tassa petita de llet
- 1/2 sobre de llevat amb pols
- 1 ou
- Julivert
- Oli per fregir
- Sal
4 racions
Elaboració
En un bol i piquem el julivert, batem l'ou i afegim la farina, el llevat, la sal i la llet, fem una pasta que queda una mica espessa.
Tallem el formatge a daus i afegim a la pasta.
Calentem abundant oli, i amb una cullera agafem petites porcions i les posem al oli calent, quant estigin daurats els posem sobre paper absorben.
10min
Notes
Acompanyats d'una amanida queda un plat molt complert
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1408 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.