Pastis de l'Olga

Ingredients

  • Melindros
  • 1 pot gran de pinya
  • 2 cullerades soperes de potax
  • 1 brik de nata per montar
  • Maduixes per decorar o cireres amb almivar

5 racions

Elaboració

Posem una plata amb melindros que quedi ben coberta.
Amb el suc de la pinya i el potax fem una crema i amb calent la posem per damunt dels melindros.
Triturem la pinya amb el pimer i la posem damunt la crema.
Montar la nata amb sucre (al gust) i amb una manega decorem el pastis.
Per donar color i posem maduixes fresques o cireres amb almivar.
Posar a la nevera i servir molt fred.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1582 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: