Pastis de la marquesa
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 150 grms. de xocolata fondant
- 5 ous
- 1 vas de cafe
- 200 grms. de mantega
- Galetes maria
- 200 grms de sucre glass
4 racions
Elaboració
Posem la xocolata al bany maria.
En un bol posem la mantega i el sucre i batem.
Afegim els 5 rovells d'ou i la xocolata, barrejem be.
Muntem les clares a punt de neu, les afegim a la crema amb molta cura.
Mullem les galetes amb el cafe, i fem una base en un motlle desmuntable, tambe en posem pels costats.
Farcim el motlle amb la crema de xocolata.
Posem a la nevera unes hores.Desmotllem al moment de servir.
Espolvoregem pel damunt amb cacau pur amb pols
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1225 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.