Pastis de la marquesa

Ingredients

  • 150 grms. de xocolata fondant
  • 5 ous
  • 1 vas de cafe
  • 200 grms. de mantega
  • Galetes maria
  • 200 grms de sucre glass

4 racions

Elaboració

Posem la xocolata al bany maria.
En un bol posem la mantega i el sucre i batem.
Afegim els 5 rovells d'ou i la xocolata, barrejem be.
Muntem les clares a punt de neu, les afegim a la crema amb molta cura.
Mullem les galetes amb el cafe, i fem una base en un motlle desmuntable, tambe en posem pels costats.
Farcim el motlle amb la crema de xocolata.
Posem a la nevera unes hores.Desmotllem al moment de servir.
Espolvoregem pel damunt amb cacau pur amb pols

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1225 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: