Sopa de macarrons
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera tardor hivern
Ingredients
- 2 litres i mig d'aigua
- 1 grapat de sigrons
- 1 ceba gran
- 1 patata
- 1 crosto de pa sucat d'oli
- 2 ossos de porc (del corp)
- 1 ou
- 100 grms. de macarrons dels mes prims
- 100 grms. de formatge ratllat
6 racions
Elaboració
Bullir durant 60 minuts, els sigrons remullats, el pa els ossos, la patata i la ceba.
Colem el brou, i bullim els macarrons, batem l'ou, apaguem el foc i tirem l'ou batut a la sopa remenem be i afegim el formatge ratllat.
Ja la podem servir
1h 15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
947 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.