Amanida d'arros amb vinagreta de taronga
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- El suc d'una taronga
- 300 grms. d'arros
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 ceba
- 250 grms. de gambeta pelada bullida
- 6 cullerades d'oli
- 1 culleradeta de mostassa
4 racions
Elaboració
Tallem els pebrots a tires molt fines.
Piquem la ceba, i la daurem a la paella amb 1 cullerada d'oli, afegim els pebrots i saltejem 5 minuts.
Bullim l'arros amb aigua, sal i unes gotes de llimona, una vegada cuit, refresquem amb aigua freda.
En un bol i posem l'arros, les gambetes,i la ceba i pebrot, remenem amb cura.
Fem la vinagreta, amb el suc de taronga, mostassa i l'oli, quant estigui ben emulsionat , posarem al arros remenem i a la nevera.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1317 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.