Amanida d'arros amb vinagreta de taronga

Ingredients

  • El suc d'una taronga
  • 300 grms. d'arros
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 ceba
  • 250 grms. de gambeta pelada bullida
  • 6 cullerades d'oli
  • 1 culleradeta de mostassa

4 racions

Elaboració

Tallem els pebrots a tires molt fines.
Piquem la ceba, i la daurem a la paella amb 1 cullerada d'oli, afegim els pebrots i saltejem 5 minuts.
Bullim l'arros amb aigua, sal i unes gotes de llimona, una vegada cuit, refresquem amb aigua freda.
En un bol i posem l'arros, les gambetes,i la ceba i pebrot, remenem amb cura.
Fem la vinagreta, amb el suc de taronga, mostassa i l'oli, quant estigui ben emulsionat , posarem al arros remenem i a la nevera.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1317 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: