Pèsols estofats, amb xixorrites
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams, de carxofes congelades
- 800 grams, de pèsols congelats
- 300 grams, de xixorrites
- Una ceba picolada
- Tres alls pelats
- Dues fulles de llorer
- Oli d'oliva
- Sal
- Un got de ví blanc
- Un pot de tomàquet fregit, petit
- Aigua
- Una llimona tallada en dues meitats
4 racions
Elaboració
En un cassó amb aigua sal, i mitja llimona, posem a coure els pèsols, i quan són cuits, els reservem.
En una altre cassó amb aigua, sal i l'altre mitja llimona, bullim les carxofes, i quan són cuites, les escorrem, i les reservem. A part, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregim: la ceba picolada, els alls, i el llorer. Seguidament, afegim les carxofes, i les xixorrites. A continuació, afegim el tomàquet fregit, i el got de ví blanc. Quan tot plegat és cuit, afegim els pèsols, corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts més, abans de treure-ho a taula.
40min
Etiquetes: Cuina amb xixorrites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2121 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.