Mongetes del ganxet, estofades anb xixorrites

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams, de mongetes el ganxet, cuites
  • 200 grams, de xixorrites
  • Una ceba picolada
  • Tres alls pelats
  • Dues fulles de llorer
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Un got de ví blanc
  • Un pot de tomàquet fregit,( petit)

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa, amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, els alls, el llorer, i les xixorrites. Quan tot plegat és mig cuit, afegim el tomàquet, i el ví blanc.
Seguidament, corregim de sal, afegim les mongetes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula.

30min

Notes

Aquesta recepta, també la podem fer amb qualsevol tipus de mongeta, com per exemple Santa Pau, de Balaguer, del Barco, Etc...


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1366 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Hola Sr Quim, les xixorrites que són , una mena de xorizo petit doncs per aquest nom, no sé el que és .Rebi una salutaçió
Quim Lleonart diu:
Amiga Fernanda, si va a la meva recepta," macarrons amb xixorrites", podra veure l'explicació, que faig sobre les xixorrites. Rebi una abraçada. Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: