Mongetes del ganxet, estofades anb xixorrites
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams, de mongetes el ganxet, cuites
- 200 grams, de xixorrites
- Una ceba picolada
- Tres alls pelats
- Dues fulles de llorer
- Oli d'oliva
- Sal
- Un got de ví blanc
- Un pot de tomàquet fregit,( petit)
4 racions
Elaboració
En una cassola de terrissa, amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, els alls, el llorer, i les xixorrites. Quan tot plegat és mig cuit, afegim el tomàquet, i el ví blanc.
Seguidament, corregim de sal, afegim les mongetes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula.
30min
Notes
Aquesta recepta, també la podem fer amb qualsevol tipus de mongeta, com per exemple Santa Pau, de Balaguer, del Barco, Etc...
Etiquetes: Cuina amb xixorrites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1366 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.