Cogombre amb alvocat

La vaig aprendre a Cuba

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un cogombre
  • Un alvocat
  • Sal
  • Pebre negre
  • Vinagre de vi blanc
  • Oli d'oliva verge extra

1 racions

Elaboració

Peleu el cogombre i talleu-lo a rodanxes fines. Distribuiu les rodanxes sobre un plat pla. Amaníu el cogombre amb la sal, el pebre negre (al gust), el vinagre i l'oli d'oliva. A continuació partiu l'alvocat per la meitat, treieu-li l'os i peleu-lo. Talleu-lo a rodanxes fines i poseu-les sobre el cogombre amanit. Poseu-li una mica d'oli d'oliva per sobre i ja es pot menjar
S'ha de menjar de seguida ja que l'alvocat s'oxida rapidament.

5min

Notes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2734 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: