Alvocat per untar
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Canapès
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 alvocat madur
- 1/2 ou dur,
- 1 culleradeta de suc de llimona
- 1 gra d'all, tallat en cubs ben petits
- 1 escalunya finament picada
- 1 culleradeta de cibulet picat
- 3 fulles de menta picades,
- 2 culleradetes de iogurt
- 1 culleradeta de flocs de coco
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Talla l'alvocat per la meitat, elimina el pinyol i treu la polpa amb una cullereta.
En un plat pla, aixafa amb una forquilla, la polpa, junt amb el suc de llimona i 1/2 ou dur.
Agrega, l'all, la ceba, el cibulet, les fulles de menta, el iogurt, els flocs de coco, sal i pebre i barreja tot bé.
Cobreix amb paper film i refreda durant aproximadament 1 hora a la nevera
Barreja un cop més, abans de servir.
Etiquetes:
Crostini
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1988 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.