Cogombre amb alvocat
La vaig aprendre a Cuba
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un cogombre
- Un alvocat
- Sal
- Pebre negre
- Vinagre de vi blanc
- Oli d'oliva verge extra
1 racions
Elaboració
Peleu el cogombre i talleu-lo a rodanxes fines. Distribuiu les rodanxes sobre un plat pla. Amaníu el cogombre amb la sal, el pebre negre (al gust), el vinagre i l'oli d'oliva. A continuació partiu l'alvocat per la meitat, treieu-li l'os i peleu-lo. Talleu-lo a rodanxes fines i poseu-les sobre el cogombre amanit. Poseu-li una mica d'oli d'oliva per sobre i ja es pot menjar
S'ha de menjar de seguida ja que l'alvocat s'oxida rapidament.
5min
Notes
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2598 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.