Fussilli amb esparregs verd
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 300 grms de fussilli o la pasta que mes agradi
- 1 bossa de esparregs verds congelats
- 1 ceba
- 150 grms. de pernil dolç tallat fi a tiretes o si agrada mes beicon
- Formatge ratllat tipus parmesa
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Bullir els esparregs amb abundant aigua i sal, reservem l'aigua de coccio.
Tallem els esparregs a trossos.
En una paella amb oli fregim la ceba tallada a dauets petits quant estigui daurada i posem els esparregs deixem un parell de minuts.
Afegim la pasta que la bullirem amb l'aigua de coure els esparregs.
Afegim el pernil , donem unes voltes i servim deseguida acompanyat del formatge
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
800 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.