Cassoletes de truita de patates i hortalisses
Ingredients
- 1 paquet de pasta per empanadilles petites
- 2 patates
- 1 pebrot vermell mitja
- 1 ceba
- 1 carbassó
- 2 ous
- Oli, sal i pebre
- 16 motlles per magdalenes de silicona
6 racions
Elaboració
Peleu les patates i talleu-les com per truita de patates. Piqueu la ceba, el pebrot i el carbassó sense pelar.
En una paella grossa, poseu-hi oli i fregiu-hi totes les verdures picades. Tapeu-les perquè quedin més toves.
Quan estiguin cuites, escoreu-les de l’oli i afegiu-hi els ous batuts amb sal i pebre.
Poseu la pasta de empanadilles dins dels motlles de magdalenes i ompliu-los ¾ parts amb el preparat anterior.
Poseu-los al forn a 200ºC durant uns 15 a 20 minuts amb el calor dalt i baix i la safata al primer esglaor de baix del forn.
Un cop cuites ja es poden treure de les cassoletes.
Serviu-les acompanyades d’una amanida verda i tomàquet vermell.
1h 15min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1662 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.