Escudella de frare

Ingredients

  • 1 litre i mig de brou de carn
  • 4 rovells d'ou
  • 3 llesques mitjanes de pa
  • 4 llibrets de formatge per desfer
  • Sal

4 racions

Utensilis

1 culler.
Una olla per fer el brou
4 bols de terriça

Elaboració

Es deixa fer el brou durant dues hores i mitja. Quan el brou és fet amb un culler s'omplen els bols de terrissa,
s'esmicolen les llesques de pa i es reparteixen les molles dins dels bols.
Es separen els rovells de les clares i es posen dins del brou, tot seguit es tapa amb el formatge, es posa al forn preescalfat a 200º.
Quan el formatge és desfet ja es pot servir.

2h 20min

Notes

Si el caldo ja està fet, la preparació del plat és de 30 m.


Recepta de cuina de Escudella de frare
Escudella de frare
per Flora Martinez

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3563 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

6 comentaris:

Mª angels diu:
Aquesta sopa es lo k m'agrada a mi per lo calenteta k es pot menjar a més porta el fortmaxe i l'ou molt saborós tot.
Maria cami diu:
M'agrade molt la sopa,fa molt bona pinta,la fare algun dia.
maria dolors diu:
Al ivern ha d'anar de primera
Dolors s. diu:
Aquesta escudella m'agrada molt, Flora ens saps molt.
Dolça diu:
M'ha cridat l'atenció el nom d'aquesta sopa!!!, deu ser típica d'Ivorra, veritat?
És una sopa calòrica i bona per quan fa fred.
Quim Lleonart diu:
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es fa en el monestir de Poblet i Vallbona de les Monges, ja que aquesta magnifica recepta sembla que sigui feta en un d'aquests llocs.
Rep una salutació.
Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: