Amanida de margallons, alvocats, xerris i arbequines amb vinagreta d'anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un pot de margallons en conserva,( palmitos)
- Una safata de tomàquets xerri
- 150 grams d'arbequines
- Dos alvocats
- Vinagreta d'anxoves,( la podeu trovar a les meves receptes)
4 racions
Elaboració
Primerament, agafem els margallons i els tallem a juliana molt prima, i els posem en un bol gran. Seguidament, tallem els tomàquets xerri en dues meitats, i els afegim al bol.
Tot seguit, afegim les arbequines, i ja per acabar, pelem els alvocats, els hi traiem el pinyol. els tallem a quadrets regulars, i els barregem amb la resta d'ingredients.
Tot seguit, afegim la vinagreta d'anxoves, ho remenem tot ben remenat, i ja ho podrem servir en plats individuals, o en una safata de porcellana ben bonica.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
989 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.