Petxina de pelegrí ( vieira) farcida amb farnat de verdures i salsa rosa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis closques de petxina de pelegrí buides i netes
  • Un quilo i mig de farnat de verdures, (ensalada russa) congelat
  • Salsa rosa [Veure recepta]
  • Una bossa de delícies de mar ratllades
  • Aigua
  • Sal

6 racions

Utensilis

Una espàtula de fusta
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un passapurés
Una cullera sopera
Una escorredora gran

Elaboració

Primerament, en una olla gran amb aigua i sal, bullim el farnat de verdures i el reservem.
Seguidament, l'escorrem i el passem pel passapurés, tot posant-lo en un bol on acabarem de fer la recepta.
A part, fem la salsa rosa com indico a la meva recepta. Amb l'ajud d'una cullera sopera afegirem tres cullerades de salsa rosa en el farnat. Remenarem ben remenat amb l'espàtula de fusta, i tot seguit amb aquesta farsa, omplirem les perxines amb l'ajud de la mànega pastissera. A continuació, les cobrirem amb una mica de salsa rosa, i per acabar el plat, les espolsarem pel damunt amb les delicies de mar ratllades i les servirem a taula en plats individuals.

1h

Notes

Aquest és un plat per menjar fred, com a primer plat, o com aperitiu.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1784 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: