Poma farcida amb botifarra de perol amb salsa agredolça d'albercoc
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre pomes tipus golden,( grosses)
- Aigua
- Salsa agredolça d'albercoc,( la podeu trobar a les meves receptes)
- Farsa de botifarra negre de perol,( la podeu trobar a les meves receptes)
- Una pell de llimona
- Una branca de canyella
- Mantega,( si cal)
- Maizena,( si cal)
- Paper de cuina
- Formatge ratllat
4 racions
Utensilis
Un buidador de fruites, per treure el cor
Una cassola fonda
Una espàtula de filferro
Una mànega pastissera
Una safata metàlica per anar al forn
Elaboració
Primerament, buidem les pomes tot traient-ne el cor, procurant deixar bastant gruix de pared. Seguidament, les posem a bullir amb aigua que les cobreixin, la pell de llimona, i la branca de canyella.
Mentre es couen les pomes, fem la salsa agredolça d'albercoc, com aconsello a la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, podem preparar la farsa de botifarra negre, com indico a la meva recepta, i la reservem. Quan les pomes són cuites, les traiem i les deixem refredar damunt un paper de cuina. A continuació, amb l'ajud de la mànega pastissera, les anem omplim i les espolsem amb un mica de formatge ratllat pel damunt, i les gratinem fins que veiem que el formatge és prou rosset.
En el moment de servir-les com a guarnició, les cobrim amb una mica de salsa, i ja les podrem treure ataula.
40min
Notes
Aquesta recepta fa de molt bon acompanyament per tot tipus de rostits, tant de carns com d'aviram.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1224 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.