Pastis de creps amb pernil i xampinyons
Ingredients
- 400 gms. de xampinyons
- 10 talls de formatge cremos
- 8 talls de pernil dolç
- 1 ceba
- 1/2 litre de salsa beixamel
- Formatge ratllat
- Oli, sal
- Creps
- 400 ml. de llet
- 250grms. de farina
- 3 ous
- 50 grms. de mantega
- Sal
4 racions
Elaboració
Per fer les CREPS, barrejem la farina amb la llet 25 gms. de mantega desfeta, els ous batuts i un xic de sal.
Deixem reposar a la nevera 30minuts.
Desfem la mantega a la paella i anem posant, 4 cullerades de la pasta fins cobrir el fons de la paella, daurem per les dues bandes (surten 12 creps grans)
Tallem els xampinyons un cop nets a talls fins els ofegem junt amb la ceba picada i un xic de sal.
Treiem l'oli i els barregem amb 4 cullerades de beixamel.
Posem 2 creps en una plata de forn, cubrim amb xampis damunt una crep, 2 talls de pernil dolç i 2 talls de formatge.
Repetim fins acabar amb els ingredients, acabem amb un crep.
Cubrim amb la beixamel, posem formatge ratllat i gratinem al forn.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1621 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.