Llesques de Santa Teresa (Torrijas)

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Pa del dia anterior
  • Llet
  • Ous (Els que facin falta)
  • Sucre i canyella

Elaboració

1. Barregeu el sucre amb la canyella, ens servirà per arrebossar les llesques després de fregir-les.
2. Talleu el pa a llesques d'1 centímetre aproximadament. Poseu-les en remull en llet, i quan hagin agafat prou llet passeu'-les per ou.
3. Quan les hagueu passat per ou, fregiu-les en una paella amb una bona quantitat d'oli ben calent.
4. Quan s'hagin fregit, deixeu-les una estona en paper absorbent, i passeu-les pel sucre i la canyella, i presenteu-les.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1386 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: