Patates pobres amb botifarra negra i pernil ibèric del Pg. Castellana de Madrid
És una recepta que en una ocasió vaig veure a España Directo que l'he feta i queda boníssima.
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Comunitat de Madrid
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 Patates noves
- 2 Cebes
- 5 Butifarrons de ceba
- 1 Paquet de pernil salat ibèric
- 3 Ous
- Sal
- Oli
4 racions
Elaboració
1. Comenceu pelant, rentant i tallant la patata i la ceba, com si anéssiu a fer una truita.
2. En una paella amb oli abundant les poseu a fregir amb una mica de sal i les deixeu que fregeixin durant 20 o 25 minuts, fins que la patata sigui ben tendra.
3. Quan la patata és tendra, casqueu els ous i comenceu a remenar fins que les clares quedin completament blanques, no es val deixar el "moquillo" perquè tampoc és agradable.
4. Una vegada fet el remenat, en una altra paella amb oli fregiu els butifarrons. Per fer-ho, talleu el budell de cadascun i extraieu-ne la carn deixant-la caure sobre l'oli calent.
5. Quan tingueu els butifarrons fregits, ja podreu servir. Per fer-ho us recomano que poseu en un plat pla la meitat de patates i l'altra meitat de butifarró, i aquest últim el cobriu amb el pernil.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1013 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.