Cassoles de tomàquet
Recepta que vaig aprendre al Mercat de Sant Josep de la Boqueria, a Barcelona.
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 6 Tomàquets de sucar
- 250g. d'Arròs rodó
- 2 Llaunes de Tonyina
- 1 Llauna petita d'olives verdes
- Julivert
- 1/2 litre d'Aigua
- Sal
- Oli
6 racions
Elaboració
1. En una olla petita poseu aigua a bullir. Quan arrenca al bull poseu l'arròs, i ho deixeu 20 minuts.
2. Quan l'arròs sigui cuit, passeu-lo per un colador xinès i de seguida tireu-l'hi aigua freda per aturar la cocció, i dipositeu-lo en un bol d'amanides.
3. Als tomàquets els hi feu un tall a la part superior com si fos una rodanxa i ho reserveu. La part de dins, la buideu amb una cullera i afegiu-ho amb l'arròs. el que queda dels tomàquets reserveu-ho.
4. Poseu la tonyina, i les olives verdes tallades a rodanxes.
5. Piqueu el julivert ben petit i afegiu-ho a l'amanida.
6. Poseu oli i sal a l'amanida i barregeu-la bé.
7. Aprofitant la mateixa cullera de yoghurt que heu utilitzat per buidar els tomàquets, ompliu-los amb l'amanida d'arròs que heu fet, i col·loqueu-ho en una font de servir, amb les tapes reservades a sobre.
L'arròs que sobri, mengeu-vos-el com si fos una amanida d'arròs, queda molt bo.
40min
Notes
Recepta que vaig aprendre al Mercat de Sant Josep de la Boqueria, a Barcelona.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1712 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.