Costella de porc amb samfaina

Ingredients

  • 1 kg de costella de porc tallada a trossos
  • 1 ceba
  • 1 carbassó
  • 1 albeginia
  • 1 pebrot vermell
  • 2 grans d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 1/2 kg de tomàquet triturat
  • Oli, sal, farina i caldo

Elaboració

Saleu la costella i fregiu-la en una cassola amb oli, fins que s'enrosseixi. Retireu-la i reserveu-la.
Talleu la ceba i el pebrot vermell a trossos no gaire petits. Sofregiu-los en oli i afegiu-hi els alls laminats i la fulla de llorer, poseu-hi el tomaquet. Reserveu-ho.
Talleu el carbassó i l'alberginia a daus. Saleu-los, passeu-los per farina i fregiu-los en el mateix oli ben calent. Quan s'hagin enrossit, reserveu-los sobre paper de cuina.
Barregeu totes les verdures i poseu-hi la costella que ja tenim cuita. Cobriu-ho amb caldo. Deixeu-ho que es cogui uns 20 minuts a foc lent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

903 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: