Blanquets de xai a l'estil de Saragossa, ( madejas)

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Aragó
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre blanquets,( un per persona)
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Picada d'all, oli i julivert, feta amb la batedora elèctrica

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Un ganivet filetejador

Elaboració

Primerament, en una paella amb oli d'oliva, fregim els blanquets salats. Quan són rossets, els tallem en rodelles d'un dit de gruix aproximadament, i els acabem de fregir a la paella.
Un cop ben fregits, els repartim en plats individuals, els afegim un raig de picada, i ja els podrem treure a taula.

40min

Notes

Els blanquets de xai, són les corones de xai, peró embolicades. Són molt tìpiques a tots els bars de la ciutat de Saragossa, on les anomenen " madejas ".


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2653 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: