Amanida d'escalivada amb bacallà, anxoves, i ous picolats, amb vinagreta d'anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vinagreta d'anxoves,( la podeu trobar a les meves receptes )
- Dues llaunes de filets d'anxova en oli d'oliva
- Dos pebrots vermells
- Dues albergínies
- Quatre ous bullits
- 300 grams de bacallà esqueixat
4 racions
Utensilis
Una safata gran de porcellana, blanca ben bonica, on presentarem l'amanida
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, dessalem el bacallà, el picolem i el posem en un atuell gran, on prepararem l'amanida.
Seguidament, bullirem els ous amb aigua i sal, i passats deu minuts els refredarem, els pelarem, els picolarem i els reservarem.
A continuació, escalivarem tant els pebrots com les albergínies, i un cop escalivades ho pelarem tot plegat, i ho picolarem amb l'ajud d'un ganivet afegint-ho en el atuell amb el bacallà.
Tot seguit, prepararem la vinagreta d'anxoves tal com explico a la meva recepta, i la reservem. Agafem les anxoves, les picolem amb el ganivet en trossos mitjanets i les afegim a l'atuell juntament amb la resta d'ingredients.
Per acabar el plat, ho reguem tot ben regat amb la vinagreta, ho remenem ben remenat, i muntem l'amanida en la safata de porcellana. Tot seguit, espolsem l'amanida amb els ous picolats i ja ho podrem servir a taula en la mateixa safata.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2209 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.