Llom de salmó amb pebrot vermell escalivat

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Llom de salmó congelat ( ve envasat individualment )
  • Pebrot vermell escalivat comprat fet.
  • Pebre negre
  • Oli d’oliva
  • Sal.

1 racions

Elaboració

És un plat molt bo, econòmic i es fa en menys de 5 minuts.
-Descongelem el salmó ( ho podem fer el dia abans o al matí si és per sopar ).
-En un plat posem sal a tota la base ( serveix perquè el salmó no s’enganxi ), posem el llom de salmó a sobre i el salpebrem per sobre ( important no hi poseu oli ).
-Posem el plat al microones, uns 2 minuts.
-En un altre plat, posem de base el pebrot vermell escalivat , a sobre el llom de salmó i ara sí, un bon raig d’oli d’oliva i llestos.

4min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1849 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: