Carxofes a la graella
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Graellada
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis carxofes de mida més aviat gran
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
6 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Elaboració
Primerament, agafem les carxofes, els hi traiem les fulles més gruixudes de la part de fora, les piquem damunt el marbre de la cuina perquè quedin ben obertes i les espolsem amb una mica de sal i pebre negre en pols per dintre.
Tot seguit, les omplim amb oli d'oliva fins a una quarta part de la carxofa i les posem a coure, tot vigilant que no es cremin, fins que estiguin cuites.
El fet d'omplir-les amb oli, és el truc perquè quedin tendres i meloses.
40min
Notes
Aquesta recepta, tant la podem fer a la graella, a la brasa o al forn. Si les fem en el forn, les farem amb el forn a 180º, fins que veiem que són cuites.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1887 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.