Pop a la gallega

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1Pop d’1,7 a 2 Kg.
  • Patates
  • 2Fulles de llorer
  • Pebre vermell dolç i picant
  • Oli d’oliva verge
  • Sal

5 racions

Elaboració

-Congelem el pop un mínim de 15 dies per trencar la fibra.
-Un cop descongelat posem aigua i sal a bullir junt amb les fulles de llorer, i quan bulli l’aigua hi introduim el pop 3 vegades posant-lo i traient-lo.
-Seguidament, el deixem coure entre 35 i 40 minuts punxant-lo per veure si ja és tou o si el deixem una miqueta més.
-Apagem el foc i el deixem reposar 20 minuts més amb la mateixa aigua.
-Mentre bullim les patates amb pell uns 25 minuts depenent de la mida.
-Traiem el pop de l’aigua deixant que es refredi, i un cop fred el tallem a rodanxes amb unes tisores.
-Per muntar el plat laminarem les patates posant-les al fons del plat, a sobre i posarem les rodanxes de pop amanint-lo amb sal, el pebre vermell dolç i picant i un bon raig d’oli d’oliva.

1h


Recepta de cuina de Pop a la gallega

Quan bull l’aigua hi introduim el pop 3 vegades posant-lo i traient-lo.

Recepta de cuina de Pop a la gallega

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2177 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Senyor Jordi Garcia Miquel, si el pop el treu i posa de l'aigua calenta com molt bé explica vosté tres cops, no és necessàri congelar-lo. L'hi dic per experiencia professional. Rebi una salutació. Quim Lleonart.
Quim Lleonart diu:
Si té interes en veure com el faig jo, pot anar a la meva recepta " pop ofegat amb allioli", i veura que el faig bullir d'aquesta manera. Salutacions. Quim.
Jordi Garcia Miguel diu:
Molt agrït, sempre s'aprenen coses.
Gràcies. Miraré la seva recerta.

Jordi

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: