Amanida de margallons( palmitos) amb ganyims, i xerris, amb vinagreta de verduretes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un pot de margallons de uns 600 grams aproxinadament
- 300 grams de ganyims
- Una safata de tomàquets xerris
- Salsa de verduretes amb mongetes de Santa Pau(la podeu trobar a les meves receptes)
- Aigua
4 racions
Utensilis
Una safata de porcellana blanca
Un bol de vidre mitjà
Elaboració
Primerament, posem a dessalar els ganyims amb aigua freda, durant unes hores.
Seguidament, tallem els tomàquets xerris en dues meitats i els posem en el bol de vidre gran.
Tot seguit, picolem ben bé els ganyims i els hi afegim en el bol.
A continuació, tallem els margallons en trossos regulars, i els afegim junt amb els altres ingredients. Seguidament, afegim la vinagreta, ho remenem tot ben remenat, i ja tenim l'amanida de margallons a punt per posar-la a la safata de porcellana, i servir-ho a taula.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2224 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.