Niu de parmentier amb samfaina i bacallà, amb vinagreta de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • La quantitat de parmentier necesaria per fer tants nius com persones hi hagin a taula( ho podeu trobar a les meves receptes)
  • 100 grams de bacallà dessalat per persona
  • Vinagreta de verduretes( la podeu trobar a les meves receptes)
  • Samfaina ( la podeu trobar a la meva recepta del bacallà amb samfaina)

1 racions

Utensilis

Un motlle rodó inoxidable de mida gran
Una mà de morter
Plats de porcellana blancs( un per cada comensal)
Una mànega pastissera

Elaboració

Primerament, preparem el parmentier tal com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, fem la samfaina com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta i la reservem.
En el moment de muntar el plat, posem el motlle en el centre del plat, i amb l'ajud de la mànega pastissera anem ficant el parmentier fins una quarta part del motlle, amb l'ajud de la mà de morter per aixafar-lo una mica.
Seguidament, fem una capa d'un dit amb la samfaina i ja per acabar el niu, omplim fins a dalt de tot amb el bacallà esqueixat.
Tot seguit, desmotllem el niu i ho reguem tot plegat amb la vinagreta de verduretes. No cal dir que farem tants nius, com comensals siguem a taula. A continuació ja ho podrem treure a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1098 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: