Entrecot amb salsa d'anxoves i patates duquesa
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un entrecot de uns 250 grams, ja sigui de vedella, de bou o de poltre
- Sal
- Oli d'oliva
- Conyac
- Salsa d'anxoves
- Tres patates duquesa
- Pebre negre en pols
1 racions
Utensilis
Una paella gran
Unes pinces de cuina
Un plat de porcellana blanc
Elaboració
Primerament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim un entrecot salpebrat.
Quan gairebé estigui al punt de cuit que ens agrada, el flamegem amb un raig de conyac, i tot seguit afegim la salsa d'anxoves, deixem que s'acabi de coure juntament amb la salsa uns cinc minuts, i ho retirem.
A part, farem les patates duquesa com explico a les meves receptes i les reservarem calentes.
En el moment de presentar el plat, posarem l'entrecot en el centre del plat, el cobrirem amb una mica de salsa d'anxoves, i a la part de baix, posarem les tres patates duquesa com a guarnició, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
No cal dir que, farem tants entrecots com comensals seguin a taula
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1526 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.