Secret de porc amb salsa d'anxoves i patates a la papillot
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Setze talls de secret, d'un dit de gruix aproximadament
- Salsa d'anxoves ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Dues patates a la papillot ( les podeu trobar a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Conyac
- Pebre vermell dolç
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Pinces per la carn
Quatre plats grans de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, preparem les patates a la papillot com explico a les meves receptes, i un cop cuites, les reservem en el forn apagat.
Seguidament, fem la salsa d'anxoves com explico a la meva recepta i la reservem calenta damunt la planxa.
A continuació, salpebrem els filets de secret, i els marquem en la paella amb un raig d'oli fins que estiguin cuits al nostre gust. Tot seguit, els flamegem amb un raig de conyac, i ja podrem passar a muntar el plat.
Agafem quatre filets de secret per persona, i els posem en forma de mitja lluna, a la part de dalt del plat. Els cobrim amb una mica de salsa, i tot seguit, fiquem mitja patata a la part de baix del plat, l'espolsem amb sal i pebre vermell, afegim un rajolí d'oli d'oliva, i ja podrem treure els plats a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1388 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.