Patates estofades amb xoriç i costella de porc
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres tires de xoriç ( xistorra )
- Sis tires de costella de porc, tallades a trossos regulars
- Un pot de carn de pebrots xoriçers
- Sal
- Oli d'oliva
- Aigua
- Ví blanc
- Catorze patates mitjanes, pelades
- Una ceba picolada
- Dues fulles de llorer
- Sis alls pelats, aixafats
6 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la costella de porc i el xoriç.
A mig fregir, afegim : la ceba picolada, els alls, les fulles de llorer, i un got de ví blanc.
Tot seguit, afegim quatre cullerades de carn de pebrots xoriçers i ho remenem amb una espàtula de fusta. A continuació, omplim la cassola amb aigua que cobreixi les carns i deixem que cogui a foc moderat.
Quan les carns ja són cuites, corregim de sal i tot seguit afegim les patates tallades a trossos regulars, ( cascades ) i deixem que cogui tot plegat, fins que les patates són cuites, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2678 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.