Musclos gratinats amb allioli de pera

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 24 musclos de mida gran
  • Allioli de pera ( el podeu trobar a les meves receptes )
  • Aigua
  • Ví blanc

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una safata per anar al forn
Una safata de porcellana blanca
Una mànega pastissera amb un broc mitjà

Elaboració

Primerament, fem l'allioli com explico a les meves receptes, i el reservem.
Seguidament, en una cassola fonda poserm: un dit d'aigua, un dit de ví blanc, i els musclos ben nets. Tapem la cassola, i deixem que s'obrin. Un cop oberts, deixem que refredin, i els traiem mitja clova. Tot seguit, els posem ben plans a la safata per anar al forn, i amb l'ajud de la mànega pastissera cargada amb allioli, cobrim la carn dels musclos.
Seguidament, els posem en el forn a 180º a gratinar, fins que l'allioli és una mica rosset.
A continuació, els anem posant a una safata de porcellana ben plans, i ja els podrem treure a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1435 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: