Musclos gratinats amb allioli de pera
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 24 musclos de mida gran
- Allioli de pera ( el podeu trobar a les meves receptes )
- Aigua
- Ví blanc
4 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Una safata per anar al forn
Una safata de porcellana blanca
Una mànega pastissera amb un broc mitjà
Elaboració
Primerament, fem l'allioli com explico a les meves receptes, i el reservem.
Seguidament, en una cassola fonda poserm: un dit d'aigua, un dit de ví blanc, i els musclos ben nets. Tapem la cassola, i deixem que s'obrin. Un cop oberts, deixem que refredin, i els traiem mitja clova. Tot seguit, els posem ben plans a la safata per anar al forn, i amb l'ajud de la mànega pastissera cargada amb allioli, cobrim la carn dels musclos.
Seguidament, els posem en el forn a 180º a gratinar, fins que l'allioli és una mica rosset.
A continuació, els anem posant a una safata de porcellana ben plans, i ja els podrem treure a taula.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1358 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.