Risòtto amb gules

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Tot el pais
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Brou blanc de peix [Veure recepta]
  • Un paquet de gules de 500 grams
  • 400 grams d'arròs bomba
  • Porradell picat
  • Una ceba picolada
  • Porradell picolat
  • Un pebrot verd ratllat
  • Dos alls ratllats
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa
Un cassó gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, farem el brou de peix com explico a les meves receptes, i el reservem.
A part, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregirem el pebrot, els alls i la ceba.
Seguidament, afegirem l'arròs i ho remenarem amb l'espàtula de fusta.
Tot seguit, afegim una mica de brou de peix i anem remenant, tot afegint-hi brou a mesura que en manqui. A continuació, afegim les gules, donem unes voltes amb l'espàtula, corregim de sal, i quan l'arròs és al en el seu punt, l'espolsem amb porradell picat pel damunt i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1439 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: