Risòtto amb gules
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Típica de: Itàlia → Tot el pais
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Brou blanc de peix
- Un paquet de gules de 500 grams
- 400 grams d'arròs bomba
- Porradell picat
- Una ceba picolada
- Porradell picolat
- Un pebrot verd ratllat
- Dos alls ratllats
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa
Un cassó gran
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, farem el brou de peix com explico a les meves receptes, i el reservem.
A part, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregirem el pebrot, els alls i la ceba.
Seguidament, afegirem l'arròs i ho remenarem amb l'espàtula de fusta.
Tot seguit, afegim una mica de brou de peix i anem remenant, tot afegint-hi brou a mesura que en manqui. A continuació, afegim les gules, donem unes voltes amb l'espàtula, corregim de sal, i quan l'arròs és al en el seu punt, l'espolsem amb porradell picat pel damunt i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1439 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.