Arròs cremós de trompetes de la mort
Categoria:
Arrossos i pastes
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Pebrot verd
- 1 Ceba
- 400 gr. d’arròs bomba
- 200 gr. de trompetes de la mort fresques ( si no és temporada, secs )
- 2 l. de brou de pollastre
- 150 gr. de formatge tou d’ovella
- Oli d’oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
-Tallem en daus ben petits la ceba i el pebrot verd i en una cassola amb oli d’oliva ho sofregim durant uns 10 minuts.
-Afegim les trompetes de la mort i les sofregim a foc lent.
-Posem a escalfar el brou de pollastre en una olla.
-Afegim l’arròs a la cassola del sofregit i ho remenem.
L’arròs ha de quedar transparent.
-Afegim el brou calent, en la proporció de 2 mides d’aigua per 1 d’arròs i una mica més, i fem que es lligui tot bé, uns 16 minuts i rectifiquem de sal.
-Apartem del foc i afegim el formatge a trossos petits, ho remenem amb una cullera de fusta i hi posem un raig d’oli d’oliva.
-Ja es pot servir.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2356 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.