Arròs cremós integral amb verdures
Categoria:
Arrossos i pastes
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 g d’Arròs integral ( uns 70 g per persona )
- Verdures, les que ens vinguin de gust: carbassó, albergínia, pebrot, carxofa, pastanaga, bròquil, …
- Aigua
- Sal, pebre i oli d' oliva
- Julivert
- 30 g. de parmesà ratllat. (opcional)
2 racions
Utensilis
Wok
Elaboració
-Posem aigua en una olla amb sal al foc i quan l’aigua bulli hi afegim l' arròs.
-El deixem bullir, amb l’olla tapada i el foc molt lent, fins que estigui cuit segons les instruccions del paquet. Normalment triga una mica més que el normal. Uns 30 minuts.
-Tallem les verdures que volem utilitzar a trossets petits.
-Posem una paella fonda i gran tipus wok, al foc amb un raig d' oli d' oliva. Hi saltem les verdures a foc mitjà, remenant que no es cremin. Uns 10 o 15 minuts.
-Finalment, hi afegim l' arròs i li donem un parell de voltes.
-Ja es pot servir, amb una mica de julivert ben picat per sobre.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1475 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.