Ous arrebossats sobre llit de samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Samfaina per quatre racions( la podeu trobar a les meves receptes)
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • Tres ous batuts
  • Quatre ous sencers
  • Farina

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una paella gran
Una aranya de filferro petita
Un bol de vidre amb glaçons i aigua
Quatre plats plans, de porcellana blanca
Quatre bosses petites, de plàstic transparent
Un mica de cordill per embridar
Una cassola fonda

Elaboració

Primerament, fem la samfaina tal com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa.
A part, en un cassó amb aigua bullint, posem a coure els ous esclatats un a un en cada una de les bosses, i lligades amb un cordill per la boca.
Els deixem coure uns vuit minuts, i tot seguit amb molta cura, els refredem amb aigua freda. Tot seguit, els traiem, els passem per farina i ou batut, i els fregim amb força oli d'oliva.
En el moment de muntar el plat, fem un lit d'escalivada en el centre del plat, i en el bell mig de la samfaina, posem l'ou arrebossat, i ja ho podrem treure a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1236 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: