Ous arrebossats sobre llit de samfaina
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Samfaina per quatre racions( la podeu trobar a les meves receptes)
- Aigua
- Oli d'oliva
- Tres ous batuts
- Quatre ous sencers
- Farina
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una paella gran
Una aranya de filferro petita
Un bol de vidre amb glaçons i aigua
Quatre plats plans, de porcellana blanca
Quatre bosses petites, de plàstic transparent
Un mica de cordill per embridar
Una cassola fonda
Elaboració
Primerament, fem la samfaina tal com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa.
A part, en un cassó amb aigua bullint, posem a coure els ous esclatats un a un en cada una de les bosses, i lligades amb un cordill per la boca.
Els deixem coure uns vuit minuts, i tot seguit amb molta cura, els refredem amb aigua freda. Tot seguit, els traiem, els passem per farina i ou batut, i els fregim amb força oli d'oliva.
En el moment de muntar el plat, fem un lit d'escalivada en el centre del plat, i en el bell mig de la samfaina, posem l'ou arrebossat, i ja ho podrem treure a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1236 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.