Tallarines amb salsa de bolets i nous
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Aigua
- Oli d'oliva
- Sal
- Nata líquida per muntar
- Formatge semi-curat
- Mantega
- 300 grams de gírgoles
- 300 grams de nous pelades
- Nou moscada
- 400 grams de tallarines
4 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Un ratllador
Una safata de porcellana blanca, rodona ( fonda )
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal i un toc de mantega, bullim les tallarines, fins que són al " dente ". Tot seguit, les escorrem i les reservem en la cassola sense líquid.
A part, en una paella amb un rajolí d'oli, saltegem les girgoles tallades a trossos menuts, salpebrades. Quan són cuites, afegim les nous i un bon raig de nata líquida, i ho deixem reduïr una estona. Seguidament, corregim de sal i nou moscada, i barregem aquesta salsa amb les tallarines que tenim a la cassola. Ratllem força formatge, ho barregem tot plegat, ho fiquem a la safata de porcellana, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1454 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.