Verats amb samfaina i mongetes del ganxet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Sis verats de mida mitjana
- Samfaina ( la podeu trobar a les meves receptes )
- 300 grams de mongetes del ganxet cuites
- Farina
- Sal
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa
Una paella gran
Una safata plana, amb paper de cuina
Elaboració
Primerament, en la cassola de terrissa, farem la samfaina com explico a la meva recepta.
Mentrestant, es fa la samfaina, netegem els verats, els traiem el cap i els tallem en tres trossos. Tot seguit, els salem, els enfarinem i els fregim en una paella amb oli d'oliva. Quan són mig fregits, els traiem i els posem en una safata amb paper de cuina, i els reservem.
Quan ja tenim la samfaina feta, afegim els talls de verat i les mongetes del ganxet.
Corregim de sal, i donem unes sacsejades en cercle a la cassola, i deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola.
1h 30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1136 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.