Préssecs al vi negre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Aragó
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit préssecs de mida grossa
  • 100 grams de sucre
  • Una pell de taronja
  • Una pell de llimona
  • Un litre de vi negre
  • Una branca de canyella

8 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, pelem els préssecs, els tallem en dues meitats, i amb l'ajud d'un ganivet traiem el pinyol.
Seguidament, els posem a la cassola fonda amb: el sucre, la canyella, la pell de llimona i la pell de taronja. Deixem que coguin a foc mitjà fins que veiem que són tous.
Tot seguit, els posem en un bol de vidre, deixem que refredin, i els posem a la nevera tapats amb un paper film, fins el moment de servir-los a taula.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3222 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: