Préssecs al vi negre
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Conserves
Típica de: Espanya → Aragó
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit préssecs de mida grossa
- 100 grams de sucre
- Una pell de taronja
- Una pell de llimona
- Un litre de vi negre
- Una branca de canyella
8 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, pelem els préssecs, els tallem en dues meitats, i amb l'ajud d'un ganivet traiem el pinyol.
Seguidament, els posem a la cassola fonda amb: el sucre, la canyella, la pell de llimona i la pell de taronja. Deixem que coguin a foc mitjà fins que veiem que són tous.
Tot seguit, els posem en un bol de vidre, deixem que refredin, i els posem a la nevera tapats amb un paper film, fins el moment de servir-los a taula.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3222 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.