Puré de pastanagues per a guarnicions

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit pastanagues pelades
  • Quatre patates pelades de mida mitjana
  • Mitja ceba
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Nou moscada en pols
  • Nata líquida per muntar
  • Una nou de mantega

10 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Un batedor de varetes
Una premsadora ( passapurés )
Un cassó gran
Un bol gran de vidre
Paper film
Escorredora

Elaboració

Primerament, un cop pelades les pastanagues i les patates, les tallem a trossos regulars i les bullim amb aigua i sal juntament amb la ceba, fins que són cuites.
Seguidament, les passem per la premsadora, i ho posem en un cassó hon acabarem de fer el puré.
Posem el puré a foc baix, i remenem amb el batedor de varetes. Afegim un raig de nata líquida i una nou de mantega, i seguim remenant. Tot seguit, corregim de sal, afegim un polsim de pebre negre i nou moscada, fins a tenir un puré fi i homogeni.
Un cop fet, el posem en un bol de vidre tapat amb paper film, fins que el necessitem fer servir.

1h 10min

Notes

Aquesta recepta, és una bona guarnició per molts tipus de plats, ja siguin per carns o peixos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1340 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: