Llenguado al forn amb puré de pastanagues
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Puré de pastanaga per guarnicions( el podeu trobar a les meves receptes)
- Un llenguado de ració ( uns 350 grams )
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vi blanc
- Porradell picolat
- Mantega calenta
1 racions
Utensilis
Una safata plana, per anar al forn
Una safata blanca, de porcellana
Una mànega pastissera, amb un broc arrissat
Un cassó petit
Elaboració
Primerament, fem el puré com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, netegem el llenguado, traiem les pells, ( tant la de sobre, com la de sota ), l'hi tallem el cap, i amb l'ajud d'un ganivet, el marquem a lo llarg de dalt a baix, per tota l'espina dorsal, ( a banda i banda ).
A continuació, el fiquem en la safata per anar al forn, el salpebrem, el reguem amb una mica de vi blanc, hi afegim un bon raig d'oli d'oliva, i el fiquem en el forn a 180º, fins que veiem que és cuit. En el moment de servir-ho a taula, amb l'ajud de la mànega pastissera amb el broc arrissat, fem un engraellat en tot el fons de la safata de porcellana, amb el puré de pastanaga.
Seguidament, posem el llenguado damunt de la graella de puré, el cobrim amb una mica de mantega calenta ( líquida ), ho espolsem amb un polsim de porradell picolat, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1482 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.