Tirabecs (estirabecs) bullits

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de Tirabecs
  • Sal
  • Oli d’oliva verge
  • Aigua

2 racions

Utensilis

Escorredor.

Elaboració

-Agafem els tirabecs crus.
-Un a un, estirem els tirabecs per les dues puntes i ens queden a punt per bullir ( surt com un envoltori fi)
-Posem aigua en una olla.
-Quan l’aigua bull, hi tirem sal i els tirabecs nets. Deixem coure uns 10 minuts ( amb 6 o 7 minurs , també és suficient i queden una mica cruixents ).S'escorren bé
Nota: Guardem el suc de bullir els tirabecs , es fa una sopa amb pa, molt bona.
-Ja els podem servir amb un bon raig d’oli d’oliva verge.

25min


Recepta de cuina de Tirabecs (estirabecs) bullits

Tirabecs crus.

Recepta de cuina de Tirabecs (estirabecs) bullits

Un a un, estirem els tirabecs per les dues puntes i ens queden a punt per bullir ( surt com un envoltori fi)

Recepta de cuina de Tirabecs (estirabecs) bullits

Tirabecs bullits per menjar.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

15228 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Alícia Ribot i Sabaté diu:
Jo els bullo màxim 6 o 7 minuts; son boníssims!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: