Arròs amb ceps i trompetes de la mort
Categoria:
Arrossos i pastes
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 300 g d’arròs
- Un grapat de trompetes de la mort
- Un grapat de ceps
- 1 ceba mitjana
- 1 pebrot verd mitjà
- 1 gra d’all
- Mitja cullerada de julivert
- Oli d’oliva
- Vi blanc
- Pebre vermell
- Brou de verdures
- Sal
- Formatge ratllat
4 racions
Elaboració
-Fregim en una mica d’oli una ceba mitjana i un pebrot verd mitjà tallats ben petits. Quan estiguin cuits, hi afegim un gra d’all i mitja cullerada de julivert tot tallat petit. De seguida, mig got de vi blanc.
-Quan el vi s’hagi evaporat, hi afegim mitja culleradeta de pebre vermell i l’arrós . Ho remenem bé.
-Després d’un minut, hi afegim els ceps i les trompetes de la mort i nou gots de brou de verdures.
-Deixem coure,entre 15 i 20 minuts, controlant el nivell de sal.
-Abans de servir-lo , deixem que reposi 2 o 3 minuts. Hi tirem per sobre una mica de formatge ratllat.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5872 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.