Arròs amb ceps i trompetes de la mort

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g d’arròs
  • Un grapat de trompetes de la mort
  • Un grapat de ceps
  • 1 ceba mitjana
  • 1 pebrot verd mitjà
  • 1 gra d’all
  • Mitja cullerada de julivert
  • Oli d’oliva
  • Vi blanc
  • Pebre vermell
  • Brou de verdures
  • Sal
  • Formatge ratllat

4 racions

Elaboració

-Fregim en una mica d’oli una ceba mitjana i un pebrot verd mitjà tallats ben petits. Quan estiguin cuits, hi afegim un gra d’all i mitja cullerada de julivert tot tallat petit. De seguida, mig got de vi blanc.
-Quan el vi s’hagi evaporat, hi afegim mitja culleradeta de pebre vermell i l’arrós . Ho remenem bé.
-Després d’un minut, hi afegim els ceps i les trompetes de la mort i nou gots de brou de verdures.
-Deixem coure,entre 15 i 20 minuts, controlant el nivell de sal.
-Abans de servir-lo , deixem que reposi 2 o 3 minuts. Hi tirem per sobre una mica de formatge ratllat.

40min


Recepta de cuina de Arròs amb ceps i trompetes de la mort
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5872 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: