Polpetes de llenguado amb salsa de cervesa i tempura de verduretes
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tempura
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un llenguado, filetejat en quatre filets
- Tempura de verduretes ( la podeu trobar a la meva recepta )
- Sal
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Salsa de cervesa ( la trobareu a les meves receptes )
1 racions
Utensilis
Una safata plana, per anar al forn
Una paella gran
Una aranya de filferro
Un plat gran de porcellana blanca
Escuradents
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, fem les quatre polpetes, els hi posem un escuradents perquè no s'obrin,i les posem salpebrades en una safata amb un raig de vi blanc i un rajolí d'oli d'oliva. Seguidament, les posem en el forn a 180º, uns deu minuts,i ja les podrem retirar.
A part, en un cassó fem la salsa de cervesa com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta.
En el moment de muntar el plat, traiem els escuradents, i posem les polpetes en forma de creu en el centre del plat. En el mig, posem un niu de tempura de verduretes, i ja per acabar el plat, cobrim les polpetes, amb una mica de salsa de cervesa, i ho presentem a taula.
1h
Notes
Farem tants plats de polpetes, com comensals seguin a taula.
Etiquetes: Cuina marinera La cuina de les paupiets de llenguado Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1586 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.