Empedrat de popets i llagostins amb vinagreta d'anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de popets congelats 40/60
- 600 grams de llagostins de mida mitjana
- Un pebrot vermell
- Una ceba picolada
- Una safata de tomàquets xerris
- 300 grams de mongetes de Santa Pau cuites
- Aigua
- Sal
- Llorer
- Una branca d'api
4 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata de porcellana blanca
Dos cassons grans
Elaboració
Primerament pelem els llagostins, els fiquem en un cassó amb aigua i sal, i els escaldem durant uns cinc minuts. Seguidament, els tallem en dues meitats, i els fiquem en el bol de vidre.
A part, bullim els popets amb aigua, llorer i api, fins que veiem que són cuits.
Quan són freds, els tallem per la meitat i els afegim en el bol.
Tot seguit, tallem el pebrot vermell a brunoise ben menuda, fem el mateix amb la ceba i ho afegimen en el bol.
A continuació, afegim els xerris tallats en dues meitats, les mongetes de Santa Pau, i fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i la barregem amb tots els ingredients que tenim en el bol.
Seguidament, ho repartim d'una manera abellidora en la safata de porcellana, i ja ho podem servir a taula.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1516 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.