Magret d'ànec amb salsa d'escalivada i fideus xinesos fregits

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una peça de magret de ració
  • Salsa d'escalibada ( la trobareu a les meves receptes )
  • Fideus xinesos d'arròs ( un paquet )
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva

2 racions

Utensilis

Una paella mitjana
Una safata metal·lica plana pel forn
Una paella fonda
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Dos plats grans de porcellana

Elaboració

Primerament, fem la salsa d'escalivada, i la reservem calenta damunt la planxa.
Seguidament, amb l'ajud d'un ganivet filetejador, fem uns talls en forma de graella per la part del greix en el magret el salpebrem, i el fiquem per la part del greix a la paella, sense oli.
Quan ja és rosset d'una cara, el girem i en total, el sofregim uns set minuts.
Tot seguit, el fiquem en el forn en una safata a 180º, uns cinc minuts més, i el retirem.
A continuació, el filetegem i el fiquem a la part de dalt del plat, en forma de semi-cercle.
Tot seguit, en la paella amb oli d'oliva, fregim els fideus xinesos, i un cop fregits, fem un niu a la part de baix del magret. Seguidament, cobrim el magret amb la salsa, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1665 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: